Scream 4 skall sälja sex genom Emma Roberts. Om liknande bilder visas i nya Scream-filmen förtäljer inte historien. Det här är bakom-tagningarna-bilder på blott 19-åriga Emma Roberts i sminkartagen. Bilderna skall tydligen sälja filmen långt före premiären. Visst, sex säljer (inte alls!) och sex är en välkänd ingrediens i skräckfilm. Scream 4 kommer nog också sälja en hel del genom Emma Roberts vältrimmade kropp.

En hel del internationella sajter gottar sig nu i bilderna på Emma Roberts, exempelvis Dreadline. (Nåja, vi är inte bättre vi heller.) Samtidigt gottar sig svenska Expressen sig hej vilt i det att Scream 4-skådisarna Courtney Cox och David Arquette har gjort slut mitt under inspelningarna. 3 små-artiklar på 2 dagar har det blivit. Nu vet vi halva svenska folket att David Arquette har haft sex med en annan kvinna.

Emma Roberts-bilderna då? – Osmakligt eller smaskens? Enligt  Wes Craven skall ju Scream 4 bli den mest skrämmande filmen på över ett decennium. Bra skräck och förhoppningsvis(?) en del ögongodis alltså? Se bakom-bilderna på Emma Roberts från nya Scream-filmen:

Läs även:

Scream 4: Emma Roberts – det senaste Scream-tillskottet

Scream 4: Första bilden från nya Scream-filmen

Scream 4 – fler bilder från inspelningarna

Sex säljer inte

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print