Den stora filmnyheten som alla kommer att tala om i dagarna är säkert Michael Nyqvists roll i Mission: Impossible 4.

Nyqvist får raketstart på sin Holywoodkarriär som skurk i nya Mission: Impossible. Vem och på vilket sätt han kommer att få vara dum mot Tom Cruise återstår att se. Handlingen ha inte offentliggjorts än, så vi vet inte ens vad filmen kommer att handla om. Men vi kan gissa att den handlar om Agent med Ethan Hunt som skall rädda jorden från undergång eller nåt. Oavsett vad kan vi ju hoppas på att filmen blir lika underhållande som den förra.

Vad vi vet, förutom att Nyqvist blir onding, är att Mission: Impossible 4 kommer att spelas in i Prag, Vancouver och Dubai. Cruise och Nyqvist får följe av Jeremy Renner, Paula Patton (Cruises kvinnliga motspelare och nya hångelobjekt),Vladimir Mashkov och återkommande ansikten som Simon Pegg och Ving Rhames. Brad Bird regisserar och J.J. Abrams står självklart bakom filmen.

Nå, vad tror du om Michael nyqvist i nya Mission: Impossible? Kommer han göra ett bra jobb och kanske t.o.m. spela ut Cruise?

Läs även:

Paula Patton stjäl huvudroll i Mission: Impossible 4

Tom Cruise klar för Mission: Impossible 4

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print