Tom Cruise

 

Visst, det blir en Mission: Impossible 4 och med Tom Cruise, vad annat förväntade du dig? 

Efter Cruises många soffhoppiga och scientologiska utspel har karriären varit si sådär. Blir det revansch med en fjärde Uppdrag:Omöjligt? Ännu ett omöjligt fall som skall lösas av superagenten Ethan Hunt. 

J.J. Abrams låter någon annan sitta i regissörsstolen. Vem är inte klar. Lost-kreatör producerar. Josh Applebaum och Andre Nemec som arbetat med “Alias” får knåpa på en berättelse som Abrams håller koll på. Det kommer inte bli en reboot eller nåt sånt hävdar Abrams. Det blir en uppföljare, helt i stil med den värld som redan finns skapad i de tidigare filmerna. 

Läs även lite i AB eller mer i MTVs Movie Blog

FilmMedia-Filmblogg

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print