Nu när jag har läst mer om HBOs Boardwalk Empire från Martin Scorsese kan jag snart inte hålla mig längre. Måste se! Jag rekommenderar lite läsning från Collider. Sajten beskriver inlägget som en spoilerfree “review” av de första avsnitten. Det är spoilerfritt, men mest en lååång hyllning av gangsterserien.

Boardwalk Empire utspelas på 1920-talet och baseras på amerikansk historia och verkliga personer. Collider beskriver TV-dramat som realistiskt, otroligt välgjort och fantastiskt välspelat. Naturligtvis är det också svart och våldsamt. Men inte bara det – TV-dramat Boardwalk Empire hyllas som världens bästa någonsin!:

If you miss Boardwalk Empire, you’ll be sentenced to life in a prison without seeing one of the greatest television dramas to hit both HBO and the entire run of television programming.

Jag litar på Collider som är en av de absolut bästa Film- och TVsajterna just nu. Läs själv:

Spoiler-Free Review of the First 6 Episodes of HBO’s BOARDWALK EMPIRE

Jag kan ju faktiskt passa på att skryta lite, men jag var den första i Sverige som överhuvudtaget uppmärksammade och skrev om TV-serien. Och det var ett av de första inläggen i den gamla bloggen. Och inlägget finns kvar där:

LÄS ÄVEN:

Scorsese regisserar TV-serie (filmmedia.wordpress.com)

Boardwalk Empire – Promo

Scorsese om hur 3D-tekniken bör användas

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print