Den s.k. ultimativa utgåvan av Toy Story-trilogin är på G till både DVD och Blu Ray. Den består av hela 10 skivor med till synes oändligt med extramaterial. Men utgåvan av Toy Story är samma som den tidigare 3 skivors Toy Story Ultimate Toy Box Edition. Du kan ju gå in på recensionen och läsa om vad som tillkommer. Extramaterialet till de andra två filmerna är upplagt på samma sätt. Och sen tillkommer väl en bonusutgåva. Tråkigt för den som redan har Toy Story Ultimate Toy Box. Trevligt för alla andra. Den 2:a november släpps den ultimativa Toy Story-utgåvan. (Klicka på bilden för större version.)

LÄS ÄVEN:

Först “Cars 2”, sen Spin-off med “Planes”

 Toy Story 3 – listplaceringarna känner inga gränser …hmm…

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print