Martin Freeman har varit uppe på tapeten de senaste dagarna eftersom han erbjudits rollen som Bilbo i The Hobbit av Peter Jackson. Men det har varit lite si och så med nyhetsrapporteringen.

Det har sagts att Freeman är förhindrad att delta i inspelningarna av The Hobbit eftersom de krockar med inspelningen av nya delar av BBCs nya Sherlock Holmes-serie som snabbt blivit succé där freeman gestaltar Holmes evige kompanjon Dr Watkins. Men enligt EW så har bolagen ruckat, pusslat och stått i, allt för att Martin Freeman skall kunna delta i båda inspelningarna.

Helt klart är det nog inte och det är i vilket fall svårt att säga eftersom det varit olika bud hit och dit. Men en sak kan ju The Hobbit-fansen glädja sig åt – och det är ju faktiskt att man äntligen har spikat inspelningdatum för The Hobbit och att filmen äntligen ser ut att kunna få greenlight.

LÄS ÄVEN(nyare inlägg):

Martin Freeman klar för Bilbo! (plus fler bekräftade roller)

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print