Nytt om nästa säsong av Curb Your Enthusiasm eller med det mindre fantasifulla svenska namnet “Simma lugnt, Larry!”. Nyheten då? Jo, som titeln på inlägget lyder – Ricky Gervais gästar Tv-seriens åttonde säsong.

Och vad får vi veta om Gervais gästinsats? Just ingenting. Självklart spelar han sig själv – vem annars? Men om han gör en enstaka insats eller en återkommande karaktär är osagt. Hollywood Reporter “insisterar” på att det säkert bara gäller ett avsnitt. Hitflix är dock inte alls lika säker. Larry Davids “New York”-säsong börjar spelas in nu under sommaren med premiär nån gång nästa år.

Ricky Gervais har för övrigt gjort en pilot för BBC till en ny serie, Life’s Too Short, med Warvick Davis om livet som dvärg i underhållningsbranschen. Piloten kommer förmodligen även sändas i USA av HBO som intresserar sig för det mesta Gervais skapar.

Läs mer: om säsong 8 av Curb Your Enthusiam

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print