Varje säsong av Curb Your Enthusiasm, eller Simma lugnt, Larry! brukar ju ha ett genomgående tema. Larry David har vart med om att öppna restaurang, spela med i Mel Brooks musikal “The Producers”, mött “The Blacks” och senast i säsong 7 återförenat Seinfeld-gänget.

Nu har Larry David avslöjat lite av temat i säsong 8 av denna sitcom, som skall utspelas till stor del i New York – alltså kan Curb Your Enthusiasm säsong åtta bli “New York-säsongen”.

Susie Essman som spelar Jeff Garlins argsinta fru och bor i NY säger att “det ska bli skönt att få sova i sin egen säng. Låt de andra få sova på hotell”. Essman säger också att till skillnad från tidigare år har de denna gången inte fått se något manusutkast.

David har tidigare nämnt att de kan skoja med Toyotas återkallande av en enorm mängd fordon, ett skämt som då skulle inkludera Davids Prius. Dessutom kommer vi med all säkerhet få se mer av Leon som av någon anledning har blivit en tittarfavorit.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print