Vilka är de sämst spelade dödsscenerna? Vet inte om jag håller helt med WatchMojo, men det här nog sällan jag gör det fullt ut. De producerar videor i rasande tempo och jag är inte säker på att deras research alltid är så genomtänkt som egentligen skulle behövas för att göra olika ämnen rättvisa. Håller du med eller inte, dela gärna med dig av dina crinchiga scener.

Dessa dödsscener fick oss att himla med ögonen, skratta, eller både och! För den här listan kommer vi att ranka de läskigaste, mest oavsiktligt roliga eller dåligt spelade dödsscenerna genom tiderna. Vår nedräkning inkluderar “The Untouchables”, “The Matrix”, “The Godfather Part III”, “The Dark Knight Rises” och mer! Har du sett någon av dessa filmer? Låt oss veta i kommentarerna!

 

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print