Tänk dig när vi blir vuxna så pratar man alltid som sin ungdom och skoltid. Man har heller inte så mycket minnen kvar från den tiden. Är du tex ridlärare så kan du se till att dina elever får vissa kläder med tryck från själva ridskolan dvs den logga som representerar er ridskola. När man rider behöver man också många typer av ytterplagg beroende på väder.

Visste ni om förresten att prinsessan Madeleines häst hette Touching news. Man skulle kunna använda detta namn på ridskolan för att få en kunglig glans. Sedan även lägga detta namn som logga på kläderna dvs ridkläder. Är det tex kallt ute så kan man beställa snygga hoodies med tryck från Trinity Reklam som har funnit lika länge som prinsessan Madeleine nämligen 1982.

Du hittar även jackor och regnkläder som du kan ha ridskolans tryck på. Även om det regnar så ska det inte hindra er för att ha ridlektioner utomhus. Visst finns det ridskola inomhus, men det är ändå kallt om det är under vintertid som ni ska rida.

Här har du tex en blå hoodie tröja som kan vara riktigt snyggt med tryck på.

Du hittar inte bara hoodies utan det finns mycket annat att välja bland också. Här har du tex en blå hoodie tröja som kan vara riktigt snyggt med tryck på.

Det är inte bara om du driver en ridskola som kläder med tryck kommer till användning. Det kan även vara en skola där eleverna då får hoodies med skolans tryck på. Detta gör också att elever känner mer samhörighet med varandra och skolan. Samt en hoodie och jacka kan man använda hur länge som helst även när man har slutat skolan. Det finns vissa skolor som är privata som redan har tryck på sina kläder. Det ser så stilrent och snyggt ut och passar till de flesta kläderna man bär. Samt man bär också upp skolans namn med stolhet. Runt om så finns det universitet som brukar ha T-shirt med tryck och även det kan du beställa hos Trinity reklam.

Du hittar även keps som du ha kan tryck på också. Är man tex mycket ute i solen kan det vara bekvämt med en keps för att slippa använda solglasögon. Priserna är heller inte alls så dyra just därför har både skolor och ideella föreningar råd med detta. Samt jobbar man med en ideell förening och tex står på stan och försöker värva medlemmar kan det kännas tryggt om namn på den ideella föreningen finns som tryck på jackan. Detta både för den som redan är medlem och den som blir stoppad på gatan.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print