Visst är det otroligt roligt att gå på bio och se en riktig bra film? När man ska på bio då vill man verkligen ha med sig både godis och popcorn in i biosalen. Sedan får man verkligen inte glömma att ta med sig en dryck. Tips är att ta en dryck på petflaska för då kan man spara den och dricka lite då och då. Tar man med sig en burk vet man sedan inte vad man ska göra av burken både när man vill spara en del av den och när man letar efter papperskorg. Nu ska man ju inte slänga petburkar utan panta och tänka på miljön.

Inne i biograferna kan luften ibland vara lite dåligt så när filmer är lite längre så brukar de ha en paus mitt i filmen. Det sägs att i USA så brukar de öka värmen i rummet strax innan pausen. Samtidigt så sänder de reklam med Coca cola för att folk ska köpa sig en extra dryck i kiosken. Det bästa man kan göra för folk är att tänka på ventilationen så att folk kan andras mycket bättre. För får man ren och bra luft med bra miljö kan man lättare koncentrera sig på filmen.

 

När man sedan kommer hem från sin favoritfilm så vill man promenera hem. Det känns så bra att få så frisk luft som möjligt. Väl hemma vill man också kunna få andas bra luft. Antingen får man öppna fönstret eller ha en mycket bra och effektiv ventilation hemma. Ett bra tips då till folk som bor i Stockholm och runt Mälardalen är Ovk besiktning Stockholm som kan hjälpa till med att besikta.

Många människor har tyvärr dålig luft inomhus och detta kan bidra till allergi hos både människor och djur. Många tror att de är allergiska mot sina pälsdjur som hund och katt. Egentligen har de bara dåligt luft vilket inte är alls bra för vårt immunförsvar. Se till att göra en god besiktning så ska ni se att ni kommer kunna andas bättre inomhus. På sommaren kan man alltid ventilera huset eller lägenheten. På vintern kan det bli lite jobbigt att behöva ventilera genom att öppna ett fönster eller två. Det blir kallt inomhus och elen börjar bli allt dyrare för oss vanliga människor. Så gott det går kan ni vädra och ventilera er bostad men gör det när ni ändå inte är hemma så att ni slipper frysa medans ni får in frisk luft.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print