Streamingtjänster snabba tips

Streamingtjänster har helt och hållet vänt upp och ner på sättet som de allra flesta konsumerar film. Idag så är det absolut vanligaste att man använder sig av en eller flera streamingtjänster som ett komplement till sina TV-kanaler. 

Där det tidigare enbart fanns en stor streamingtjänst finns det idag en lång rad olika som man kan välja bland. Om man letar efter den bästa streamingtjänsten kan det därför vara svårt att sålla bland det enorma utbud som finns. I den här texten kommer vi ge några snabba tips kring olika streamingtjänster, samt hur man kan hitta det som passar bäst för en själv.

 

Olika tjänster för olika ändamål 

Netflix är fortfarande herre på täppan när det kommer till streamingtjänster, även om många har börjat söka sig vidare från plattformen på senare tid. Här hittar man både filmer, serier och innehåll för barn och är ett bra val för att kunna få lite av varje. För den som är mer intresserad av högkvalitativa TV-serier så är HBO utan tvekan det bästa valet som man kan göra. Här finns det också några filmer, men det är utan tvekan den bästa tjänsten för serier med höga budgetar och slående berättelser. 

För den som är ute efter lite mer familjevänligt innehåll är Disney+ ett perfekt alternativ då man får en myriad av olika animerade filmer att se på, samt alla Star Wars-produktioner någonsin. För den som vill titta på svenskt innehåll är Viaplay det absolut bästa att använda sig av. Förutom dessa tjänster som vi har nämnt här ovanför så finns det många fler att testa på.

 

Så hittar du den bästa streamingtjänsten 

Om du känner att du har börjat tröttna på den tjänsten som du använder dig av så finns det ett bra sätt att hitta en ny plattform att börja använda sig av. Många av dessa streamingtjänster erbjuder en gratismånad där man får använda tjänsten precis som vanligt utan att betala någonting. Detta är ett bra sätt för att skaffa sig en uppfattning kring huruvida tjänsten är någonting som man tycker kan vara värt att betala för i det långa loppet. Genom att testa på streamingtjänster på det här sättet så kan man spara pengar, men det gäller att man ser till att avsluta prenumerationen i tid för att inte betala en massa månadsavgifter i onödan. Man kommer aldrig att hinna se allting som erbjuds på en månad, men det är en bra början.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print