Oliver Stone är högst aktuell just nu. Hans dokumentär Ukraine on Fire cirkulerar just nu i många kretsar. Jag har även länkat till den nedan. En del personer har avfärdat den som Kreml-propaganda, andra hyllar den för att ge en detaljerad bild av verkligheten. Nåja, bäst är det nog om man letar och söker lite själv och gör sig en egen åsikt om något är falskt, överdrivet eller helt och hållet taget på kornet.

I denna intervju från Lex Fridman Podcast, berättar Stone om sina egna tankar och funderingar och delar med sig av sina personliga intryck av Vladimir Putin, som han beskriver som en mycket lärd, påläst person, diplomatisk, respektfull mot andra och som ogärna talar illa om andra. Hur kan då Stones bild av Putin vara så annorlunda än den som porträtteras just nu i medier? Varför inte ta reda på det själv?

 

 

Se Oliver stones dokumentär Ukraine on Fire här.
Bonustips: Se fransk dokumentär om Östra Ukraina (m. eng. text.) – Donbas 8 Years of War.

(Nej, ingen av filmerna innehåller blod eller särskilt hemskt innehåll oavsett YouTubes varningar. De kan ha flaggats som shadow banning.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print