Jag är kanske inte ett stort fan av WatchMojo, även om jag måste erkänna att Youtube-kanalen kan vara ganska underhållande. Här är en kort genomgång av vad Amazon Primes trailer till den kommande “LOTR – The Rings of Power”-serien egentligen avslöjar. Det finns en del intressanta detaljer som man kanske inte tänker på. Och en del som står ut.

Sä här är: “Top 5 Things You Missed In The LOTR: The Rings Of Power Trailer”

“The first trailer for “The Lord of the Rings: The Rings of Power” is finally here and it has us extremely excited! For this list, we’ll be looking at details that either stood out or that you may have missed in the official trailer for Prime Video’s new series. Our countdown includes Familiar and Fresh Heroes, an intimidating Comet, the closing shot of hands, and more! What part of this trailer rules them all? Inscribe it below!”

 

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print