Ice Age är ju en av de mest populära animerade film franchiserna under 2000-talet. Hela fem långfilmer har visats på biograferna och snart kommer en 6:e film upp på den vita duken. Filmserien är faktiskt så populär att Ice Age även återfinns som 7 stycken kortfilmer, 2 TV-specials, en hel is-show och som tema i flera olika filmparker världen över. Jo, den här Ice Age-grejen är himla populär och enormt framgångsrik. Hittills i alla fall.

Och faktiskt är den så populär att en sjunde film redan under planering. Mysigt va? Nåja vi får väl se om den här 6:an, filmen som kommer nu, blir poppis. Ice Age: Buck Wilds äventyr, heter den i alla fall. Eller The Ice Age Adventures of Buck Wild som den heter i original.

Men det återstår ju att se om den är så himla bra. Och om du vill veta hur den typ kommer att bli, stilen, animationen och så vidare hur den nya filmen egentligen ser ut så har du en fantastisk chans om du dröjer kvar lite här. För nedanför dessa snabbt nedklottrade rader har du hela två klipp från den nya Ice Age-filmen. Så om du inte har något bättre för dig, luta tillbaka och njut av lite animation i 4K.

 

 

 

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print