Surfande på Youtube råkade jag stöta på den här nypublicerade videon där några amerikanare (tror jag) tar VIP-turen hos Universal Studios i Peking. De är uppenbarligen ganska så lyriska över upplevelsen. Men är VIP-turen värd kostnaden på 1900 kinesiska Yuan? Det är ju en ganska så hög summa, på en höftning skulle tro att det motsvarar ungefär 2300:- i SEK eller nåt i den stilen, ganska så dyrt för kineser även om lönerna i Peking har blivit rätt så höga vid det här laget. Se och bedöm själv, men jag tycker nog att det verkar ganska så roligt i alla fall.

Så om du tycker att stället verkar kul så vet du vad du ska göra om du reser till Peking när det här med Covid-eländet har lagt sig. Med eller utan VIP-pass. Och om du är i Kina men inte gillar stilen just här så har du ju alltid Disney World i Shanghai och i Hong Kong. (Har själv besökt Disney World i Hong Kong och den tyckte jag var alldeles utmärkt liten i storlek.)

 

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print