FilmMedia har legat i träda länge. Främst handlar de om tekniska problem och allra mest p.g.a. att sajten legat på ett dysfunktionellt webbhotell som knappt fungerar. Och inte har jag haft tid att göra något åt saken. Detta har inneburit problem med sajten under lång tid, problem som blivit värre med åren och på senare tid drabbat sajten med långa nertider eller att den laddat i snigelfart. Det har inte varit så kul att försöka jobba med den. I vilket fall har jag fått flytthjälp av Oderland och migrerat hela FilmMedia dit. Så nu märks skillnad.

Jag blev erbjuden att sälja sajten för en rätt så stor summa pengar för cirkus ett halvår sedan. Men eftersom jag haft FilmMedia så länge och eftersom den betyder mycket för mig vill jag inte göra mig av med den. De som ville köpa den såg potentialen i den. Nåväl, jag måste ge den en sista chans. Vi får se hur mycket jag orkar jobba med den här hemsidan. Nu när laddningstiderna är betydligt bättre så blir det nog roligare och lättare att besöka sajten. Skadan är redan skedd, men jag hoppas att besökare hittar hit igen. Så ska vi försöka göra något bra av den igen.

Tack för att du tog dig tid att läsa det här. Om du inte har varit här förut hoppas jag att du ser dig omkring. Om du är en gammal besökare så hoppas jag att du har ytterligare lite tålamod med mig. Hoppas vi ses snart igen.

/David

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print