Jo, det blir mycket videor just nu. Själv är jag sjuk och har svårt att tänka och säga något intelligent, å jag håller mig till färdigt material dessa dagar. Förhoppningsvis kvicknar jag till snart och blir mer kreativ och mera skärpt.

Här har du en video med topp 5 uppföljare någonsin. Håller du med? The Lord of the Rings: The Two Towers håller jag definitivt inte med om. Det är del två av samma historia, inte en sequel. Men jag ska göra en egen lista så småningom och den kommer att vara lite annorlunda. Intressanta val hursomhelst.

…….

Filmerna:

 • A second story – The Godfather Part 2
 • Multi-part Story – The Lord of the Rings: The Two Towers
 • Franchise Entry – Logan
 • Changing of the Guard – Creed
 • Sidequel – Split

 

 

Dela med dig!
 • Facebook
 • Twitter
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Yahoo! Buzz
 • Print