Kevin Spacey, en av de mest beundrade skådisarna i Hollywood har fallit i popularitetslistorna de senaste dagarna pga flera anklagelser om bl.a sexuellt utnyttjande. Spaceys smarta drag var att utnyttja alkohol och homosexualitet som bortförklaring och undanflykt till att försöka få till det med en 14-årig pojke. Hur han nu ska komma undan nya anklagelser om ett sexuellt förhållande med en 14-åring som slutade med ett våldtäktsförsök får vi väl se.

De som arbetade med Spacey under House of Cards har länge klagat över hans burdusa sätt. Om de visste om hans läggning vet vi inte (då menar jag inte homosexualitets som alla redan visste). Men Family Guy snappade upp rykten om Spacey tidigt. Redan i säsong fyra år 2005 skojade den tecknade satirserien med de rykten som florerade då. Sen har det varit tyst och trots att de som arbetade med Spacey inte gillade honom har man hållit rykten borta.

Nåja, kolla själv klippet från avsnitt 4, säsong 4, från Family Guy här nedan:

 

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print