I detta inlägg förekommer reklam från National Geographic

Det här var ett fantastiskt spännande tips om något som jag själv faktiskt höll på att missa. The Long Road Home är en miniserie, en dramadokumentär i åtta delar som National Geographic ligger bakom. Den är alltså verklighetsbaserad och bygger på en bestseller av Martha Raddatz. Den handlar om amerikanska soldaters tappra kamp i en av de mest omtalade episoderna under Irak-kriget som kan att kallas “Black Sunday” eller “Den svarta söndagen”. Man får följa soldaternas kamp lika väl som de som väntar hemma.

Av det jag hittills sett och av det som framgår av teasern här nere verkar The Long Road Home vara både en mycket spännande och omskakande serie. Den följer händelseförloppet steg för steg och berättar i detalj om vad som egentligen hände. En händelse som skakade USA och var avgörande för krigets fortlöpande. Alla som är intresserade av nutidshistoria borde se den. Jag kommer självklart att följa den med spänning.

The Long Road Home har premiär nu på söndag den 5:e November i National Geographic

I detta inlägg förekommer reklam från National Geographic

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print