mark.luke

Första reaktionen till medier från Mark Hamill om Luke i Star Wars 8 var ett hårt uttalade om filmen: “Jag ifrågasätter fundamentalt varje val ni gjort om den här karaktären.” Hamill säger att han inte kom överens med regissören Rian Johnson, men gjorde ändå sitt jobb som skådis och följde instruktionerna pliktskyldigt.

“I at one point had to say to Rian, ‘I pretty much fundamentally disagree with every choice you’ve made for this character.'” And that’s just… I mean, damn. I don’t know how I’d react to that. I imagine it kind of being like writing fanfic of your favorite hero, and then having that hero say “This is bad and wrong.” To your face.”

Verkar det illabådande? Mark är väl den som borde känna Luke bäst av all?

Läs mer om detta här i Gamesradar

Läs mer på samma sajt om Hur Mark menar att The Force Awakens skulle ha slutat och vad han tycker om Last Jedi’s titel.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print