Nu har jag stökat om lite i bloggen igen. Det brukar jag ju göra med jämna mellanrum.

Bland de ändringar som kan vara intressanta är att jag gjort menyerna tydligare och så har jag lagt alla länkar till filmsajter, bloggar osv på en egen sida. Det har jag gjort främst för att sökmotorerna (läs Google) inte gillar att man har många utgående länkar site-wide, alltså i sidospalter aller i en footer längst ned på sidan där jag hade de förut. Och dessutom blir det för plottrigt med alla länkar överallt. Jag ska fortsätta rensa lite. Men framförallt så blir det lättare att samla filmsidor och bloggar. Så om du vill ha med en länk till din sida, så lämna en kommentar nedan eller skicka till mejladressen du hittar på länksidan. Kolla in den: Filmlänkar

Du får gärna komma med allmänna kommentarer om sajten nedan. Jag kommer att fortsätta testa lite grejer, men mest sånt som gör den mera ren och lättöverskådlig.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print