ondskanDen 16 åriga Erik lever i ondskans och våldets grepp både i hemmet och i skolan. När han relegeras från skolan på grund av sitt våldsamma beteende, får han komma till internatskolan Stjärnsberg. Det är Eriks sista chans att komma in på ett gymnasium och bryta med sitt tidigare liv. Men på Stjärnsberg hamnar han ur askan in i elden. Skolan är full med ondska satt i system förklädd tlll vad som kallas “Kamratuppfostran”. Ett systematiskt och av skolan sanktionerat förtryck av de yngre eleverna utövas av de äldre eleverna. För Erik handlar det bara om att bara överleva utan att knäckas. Genom den starka vänskapen som växer fram med sin rumskamrat Pierre får han en ny bild av världen runt omkring honom och hans vänner.

Min personliga uppfattning av filmen är att den är väldigt bra gjord. När Ondskan kom såg jag den fyra gånger på bio och hyrde den 3 gånger innan jag köpte den på DVD. Filmen har något gripande som det är svårt och beskriva hur dom fick ut. Det är skådespelarna som är med i Ondskan som gör filmen bra. Det som var sämre i Ondskan är slutet.

När du köper Ondskan på DVD får du med mycket Extra Material.

…..

Köp ondskan på Discshop (Kampanj just nu)

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print