Snart är det dags, den största TV-seriehändelsen hittills under hela detta millennium. Nu är det typ mindre än två månader kvar tills Twin Peaks-uppföljaren har premiär. 217 skådisar hjälps åt med att få liv i David Lynch’s 400-sidiga manus. “Det är en långfilm i 18 avsnitt” säger Lynch till Entertainment Weekly. “Twin Peaks är en kosmologi.” Vad detta innebär får du alltså vänta ytterligare lite till med att få reda på. Men om du vill ta en titt på karaktärer och filurer som figurerar i kommande serien kan du klicka på länken nedan. EW har satt ihop en 40 minuter re-union special där du ser alla de nu mycket åldrade karaktärerna, alla de som fortfarande är vid liv.

Kolla in specialaren här: http://people.com/pen/00000158-44d0-d1a1-a758-4cd852110000/

 

 

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print