Ingen mindre än … leder guldbaggen! Men vem kan då HEN vara?

Ja, det är Petra Mede som leder guldbaggen! Blev du förvånad? Inte alls va?

Pressmeddelande:

Femte Guldbaggegalan för Petra Mede

Den 23 januari är det dags för Guldbaggegalan på Cirkus i Stockholm. Galan sänds sedvanligt i SVT och programleds av Petra Mede som är rutinerad i dessa sammanhang. Det är nämligen femte gången hon programleder den stjärnglänsande tillställningen.

– Med risk att göra en ordvits får jag tacka Baggen. Det har varit och är varje gång lika roligt att få vara en del av den. Jag älskar film, jag älskar publiken och jag har en hyfsad egenkärlek. Detta kan bara bli succé!, säger Petra.

Petra är extra filmaktuell i dessa dagar då hon programleder det nya filmprogrammet Dolly på SVT, tillsammans med Fredrik Sahlin efter årsskiftet. Hennes galaklänningar från bland annat Guldbaggen går just nu att se i Lars Wallins utställning på Artipelag utanför Stockholm.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print