Glöm biobiljetterna, bättre än så kan du! Men tanken bakom julklappen är ju att ge något personligt, något uttänkt som man tror att just den personen som man ger den till ska uppskatta. Okej då, biobiljetter är något som alla filmälskare uppskattar. Men det finns ju så mycket mer som en riktig filmdiggare skulle gilla. Om du har brist på fantasi så har du några fina julklappstips här nedan:

Upplevelser – som film fast ännu bättre! 

zombie-apocalypse-revampedInteraktiva upplevelser för den som vill dras in i spännande äventyr men inte nöjer dig med att sitta passivt framför bioduken är en fantastiskt julklappstips. Som bonus kan du ju ha tur bjuder mottagaren dig att följa med. Ett hett tips för filmälskaren är Escape Room. Du och utvalda vänner är instängda i ett rum där du måste lösa olika problem och gåtor för att komma ut. Och om du vågar utsätta dig för något ännu värre så kan du få vara med om zombie-apokalypsen och jagas av de människoätande varelserna. En alldeles för elak julklapp?  Var lugn, Upplevelse.com har hundratals upplevelser, allt från ölprovningar till äventyr i naturen, så besök sidan för många fina julklappstips. Om du har svårt att välja kan du alltid ge bort ett presentkort med valfritt belopp.

Hetaste filmprylarna!

rey-hot-toys-actionfigur-467x600Samlarprylar som Sideshows otroligt detaljerade och omsorgsfullt tillverkade figurer är drömjulklappen för  vilken filmnörd som helst. Som tur är behöver man inte beställa långväga, för svenska SciFiShop importerar både de finaste och nyaste prylarna. Så det bästa av det bästa går snabbt, enkelt och finns nära till hands. Besök SciFishop för att spana in häftiga actionfigurer, statyetter och star wars-prylar.

Vintriga filmtips!

disney_vinter_box_frost_modig_trassel_3_disc_blu_rayDet finns så klart alldeles för många filmer man skulle kunna tipsa om. Därför nöjer jag mig med ett par nyheter som kan passa hela familjen. Disney har gett ut en box med Frost, Modig och Trassel, perfekta filmer att se under jullovet och som hela familjen kan gilla. De här är de absolut bästa filmerna Disney spottat fram på bra många år och om du har missat någon av dom har du moderna klassiker att se fram emot. De är riktigt, riktigt bra.
Spana in eller köp direkt hos Discshop: Disney 3 movie collection

Ett annat tips är en box med alla fem(!) Ice Age-filmerna. För dig som gillar actionkomedi i högt tempo finns få filmer som slår dessa. ”Kylig” humor och underhållning på hög nivå.
Spana in eller köp direkt hos Discshop: Ice Age Collection

 

 

 

 

Kolla även: Tio praktiska Star Wars-prylat att dö för

(Sponsrat inlägg/Reklam)

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print