Rallarsving vara alla kampsportsnördars stora TV-händelse, en TV-serie i två säsonger som var både lärorik och underhållande. Nu planerar Musse och Andreas en ny serie: “Efter Rallarsving” som de kommer att driva en kickstarterkampanj för.

Men det är ingen dokumentär den här gången utan projektet beskrivs som en dramaserie. Eventuellt försöker de göra en filmversion. Det var grundtanken från början, men det verkar ha landat vid TV-serien. Villkoren för kampanjen hittar du nedan:

En dramaserie är ett helt annat format än dokumentär, så jag har ingen aning om de klarar av det. Men i vilket fall är det här de tänkta villkoren för kickstarterkampanjen:

“Hej igen alla människor!

Nu kan vi med stort leende på läpparna meddela att vi kommer lansera en Kickstarterkampanj den 23 november. Vi vill stämma av nivåerna lite med er och vi har följande som förslag.

Nivå 1 – 100 kr, endast donation.

Nivå 2 – 200 kr, inbjudan till en sluten FB-grupp där alla medlemmar får följa arbetet från start till mål. Medlemmarna kommer att bli uppdaterade och insatta i manuset och sedan få följa inspelning och klippning. 

Nivå 3 – 500 kr, sluten FB-grupp och en “Efter Rallarsving” – t-shirt designad av vår egna fina Andreas Halldén.

Nivå 4 – 1250 kr, sluten FB-grupp, t-shirt och en visning av hela nya “Efter Rallarsving” på en biograf i Stockholm med Musse och Andreas.

Nivå 5 – 5000 kr, sluten FB-grupp, t-shirt, visning och personen kommer att få medverka som skådespelare i “Efter Rallarsving” under en dag.

Nivå 6 – 10000 kr, allt ovan plus att man kommer att få en leverans av brottogram, antingen till sig eller till en god vän som förtjänar det.

Va tror vi om detta?”

Kolla in facebooksidan för mera detaljer: https://www.facebook.com/kampenforfilmen/

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print