the-empire-falls-kortfilm

Här nedan kan du se en riktigt intressant fan film, The Empire Falls, en Star Wars-kortfilm som utspelas under “The Return of The Jedi” och låter dig bevittna händelser utifrån en Stormtroopers perspektiv. Se filmen efter “hoppet”: 

Jag gillar handlingen och idén bakom filmen. Den är också riktigt snyggt gjord, framförallt ifråga om bilderna. Det är början till riktigt bra stoff. Början alltså. Tyvärr är en hel del av effekterna inte bra. De känns ofta alldeles för billiga och som om man lagt på halvfärdig CGI över filmen i all hast så där på slutet. Inte bra helt enkelt. Dessutom hade jag önskat mera fördjupning av huvudpersonen, mer bakgrundshistoria. Den är mindre än fem minuter lång, men den hade nog behövt minst lika mycket tid till. Kanske 20-30 minuter hade varit lagom för att berätta denna historia. Samt bättre och nedtonade effekter. Om något inte funkar så får man ta bort det. Så enkelt är det.

Länk till filmen The Empire Falls Vimeosida med mera info.

Kolla fler Fan Films här!

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print