Netflix har köpt upp rättigheterna till kommande säsong av Sherlock och snuvar nu både SVT och typ 150 andra TV-bolag på serien. BBC gillar alltså pengar och bryr sig inte om dom som tidigare sett TV-serien. Skaffa Netflix hojtar BBC och gillar tydligen att ett nätföretag ska dominera i många länder. Undrar om Netflix- och BBC-cheferna är bästa polare, det skulle inte förvåna mig det minsta. Och själv har jag allt mindre lust att skaffa ett Netflix-konto. Kanske borde man helt enkelt bojkotta både Netflix och BBC och ladda ner serien från webben när den kommer? Det kan man ju göra helt legalt om dem streamas, vilket den med all säkerhet kommer att göra titt som tätt. Man får spara kopior av det man ser på webben så länge man inte sprider det. Det är helt lagligt om du inte visste det sedan förr.

I vilket fall trist för alla som inte gillar teknikens utveckling, eller de som har svårt att hänga med i den på grund av olika orsaker.  Det är ju en bra serie. Läs mer på Aftonbladet om du har lust: http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article23801113.ab

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print