Ja, vi får se hur bra vi kommer igång med bloggen. Själv har jag varit hela sommaren i Kina. Det brukar aldrig vara svårt att jobba därifrån, men det verkar bli svårare för varje år. Trots bra uppkoppling, VPN och hela cirkusen så går det trögt, långsamt och det är svårt att få kontakt med sidor. När man jobbar och är beroende av nätet går allt långsammare. Men det är helt enkelt så det är. Utvecklingen går inte sämre.

Det är ett av skälen till varför det fortfarande går trögt här. Men huvudskälet är som vanligt att jag som vanligt har för mycket tankar och idéer om allt möjligt. Jag har exempelvis börjat se om en del filmer, både nyare och äldre klassiker och det finns mycket att säga. Och så har jag hittat en del gamla artiklar och även gamla uppsatser som jag skrivit som jag har planer på att göra något av. Men var startar man egentligen? Och när man börjar skriva så blir det lätt för mycket. Så var ska man sluta?

På tal om Kina… Om du hängt med i filmens värld så vet du nog att Warcraft blec en enorm succé där. Förmodligen handlar det om att Kinesisk film inte erbjöd på så mycket fantasi själv under sommaren. Förra året var det en högst medioker och lättviktig film om monster som gjorde storsuccé. Orcherna rider nog på den vågen.

Annars, vad ska man skriva om? Det finns enormt mycket nyheter att sålla bland. Det var nyligen ett dödsfall vid inspelningen av Bladerunner 2. Tragiskt, en arbetare hamnade under en plattform. Sen verkar det bli mer vampyrer i TV-format. Mer om det om jag hinner. Vi får se. Jag planerar att uppdatera Film  Media bättre och oftare. Men vi får se hur mycket tid jag får över. Material och idéer är det inget fel på. Men det handlar om att sålla och skala av. Nåja, tiden får väl utvisa hur det ska bli.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print