Fear the Walking Dead
Om du har missat HBO’s Fear the Walking Dead eller om du har fördomar mot Zombies så kan jag varmt rekommendera denna dramaserie. Den andra säsongen har startat och det andra avsnittet har premiär idag. Om du inte sett första säsongen kan du kolla in en trailer på HBO’s hemsida genom att klicka på videon här nedan.

Om du tittar på trailern nedan så anar du säkert att Fear the Walking Dead är en lågmäld, realistisk TV-serie. Här spelar relationerna mellan människor roll och mycket av spänningen ligger under ytan. Dessutom är det riktigt snyggt, inte sant? Hittills är det ett riktigt lyckat drama, så om du har HBO eller funderar på att testa kanalen (gratis en månad) är det ett bra läge nu att ge dessa zombies en chans. Alla avsnitt går att njuta av online.

Ibland undrar jag över hur HBO fungerar egentligen, eftersom de lyckas så mycket bättre än de allra flesta TV-producenter. De verkar gå fullt ut med vad de än gör och när de siktar på något träffar de i regel alltid rätt. Fear the Walking Dead är inget undantag.

Synopsis/handling:

Fear the Walking Dead är en avskalad dramaserie i samma värld som The Walking Dead där vi får följa en trasig familj under upptakten av de odödas apokalyps. I en stad full av människor på jakt efter sina drömmar och på flykt undan sina hemligheter och sitt förflutna, hotar en mystisk farsot att rasera den lilla stabilitet som studievägledaren Madison Clark och engelskläraren Travis Manawa har lyckats skapa. De vardagsproblem som uppstår i mötet mellan två familjer där barnen präglas av bitterhet, verklighetsflykt och missbruk, får stå tillbaka när samhället börjar falla samman. Det är en obeveklig evolution där endast de starkaste överlever, och vår dysfunktionella familj måste antingen börja om på nytt eller bejaka sina mörkare sidor.

sponsrat inlägg

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print