Har du sett att det är en ny Bourne-film på gång? Den här gången lyder titeln Jason Bourne och vi får alltså återse Matt Damon i titelrollen, något som alla fans väntat länge, länge på. När den första Bourne-filmen kom blev det en stor succé. Det var en snabb actionthriller med en sådär lite halvmystisk handling. Filmen fyllde ett tomrum. Sådana filmer som dessutom både är bra och hyfsat originella växer inte på träd. Dessutom har man igenom serien lyckats hålla uppe både tempot och kvalåret och faktiskt även lyckats förnya sig.

Den här gången, i Jason Bourne, är han helt klar över vad han utsatts för, hur han använts och vad myndigheterna egentligen håller på med. Förvänta dig politiska konspirationer till max! Kolla videon nedan. Är inte trailern riktigt snygg? Tror du att det här är Bourne-filmen vi alla väntat på? Jag tror inte att filmen kommer att göra oss besvikna.

Handling/synopsis:

Jason Bourne har fått lära sig att leva med insikten av att ha varit ett redskap för att utföra operationer som myndigheterna behöver, men inte vill kännas vid. Samtidigt förändras världen i en takt som verkar springa ifrån makthavarna, som bara kan se på när en ny verklighet lägger sig som ett raster ovanpå den gamla. Att minnas allt är inte samma sak som att veta någonting.

Filmen har svensk premiär den 27:e juli

sponsrat inlägg

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print