Eftersom FilmMedia fortfarande har problem och kämpar efter andan tänkte jag passa på att testa olika saker. En del kommer du inte att kunna se, en del kommer du att kunna upptäcka om har besökt bloggen flitigt och är duktig på detaljer. Och en del kommer att vara alldeles uppenbart. Så nu tänkte jag att bloggen skulle få heta Film & Media istället. Varför har jag inte tänkt på det förut? Publiceringen av inlägg kommer fortsätta att gå på halvfart nu under sommaren. Men återkom då och då, för jag kommer lägga ner tid och kärlek på det som publiceras. Så det så.

Egentligen är det bisarrt att jag först efter nästan sju år börjar komma fram till en stil som jag gillar och där jag kan balansera det mer kommersiella med egna tankar och idéer. Jag har också en idé om att helt byta namn och skrota en del av innehållet. Vi får se vad som händer. I morgon har jag säkert ändrat mig igen.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print