Robin_Hood_Men_in_Tights_PosterDagens filmtips är Robin Hood – Karlar i trikåer. Robin Hood – en av världens mest uttjatade berättelser i film- och TV-historia. Det finns mycket stoff att parodiera, många klichéer att göra narr av. Robin Hood – Karlar i trikåer är förvisso inte en av Mel Brooks bästa filmer men hans sista hyfsat bra film innan proppen gick ur.
Man behöver knappast berätta vad filmen handlar om, Robin, Marion, little John, Broder Tuck, Sheriffen av Nottingham, Prince John, du känner dom redan alla. I Mel Brooks version spelar mindre kända Cary Elwes titelrollen och gör ett helt okej jobb. Brooks själv gör en Rabbi-version av Tuck. Filmen erbjuder många fyndiga gags och är en allmänt lättsam och snäll komedi. Om du söker lättsam underhållning men missat den här så kan du ge den en chans. Vissa älskar nämligen den här filmen.

 

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print