liar-liar-jim-carreyLiar Liar, har du lyckats missa den? Eller kanske hållit dig borta för att du är allergisk mot Jim Carreys alldeles otroligt energiska överspel? Kreativa ansiktsuttryck bjuder Carrey på, men filmen är inte enbart en överdriven slapsticksörja och nästan ingen underbälteshumor förekommer. Här bjuds på en feel-good-komedi om en pojke som inte vill att hans frånvarande pappa ska ljuga och komma med undanflykter. Guess what?! I filmens värd kan önskningar komma att uppfyllas.

Liar Liar är överhuvudtaget en högst ordinär film på alla filmiska sätt och vis, men också en rätt smart och frisk komedi. Men väldigt snäll. Som handlar om att det är bäst att vara snäll. Ett moraliskt helylle-amerikanskt budskap alltså. Lättsam avkoppling som inte ställer krav på intellektuell förmåga.

 

Kolla gärna trailern efter hoppet:  

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print