moulin-rouge-posterMoulin Rouge (IMBD) , en film som alltid känns lika fräsch. Det är nästan omöjligt att första att det redan är femton år sedan den hade premiär.

Cool musik, briljanta skådisarna Nicole Kidman, Ewan McGregor i huvudrollen som själva sjunger i världsklass, samt romantik, svartsjuka och action i en klassisk Parismiljö. Vad mer skulle man kunna önska sig av en musikal?

Faktiskt så tänker man inte mycket på att det är en musikal, snarare en film med mycket skön musik. Och om du inte tröttnar på musiken så finns det också ett suveränt soundtrack. Enkel, lättfattlig handling så att du slipper tänka för mycket, otroligt vackra bilder och många vackra människor. Moulin Rouge levererar på mer än ett sätt. Helt enkelt en perfekt film när du bara vill koppla av, bli underhållen och slippa tänka för mycket. Ses gärna tillsammans med trevligt sällskap och ett gott vin. Men filmen är ett lika bra sällskap för dig som vill se något på egen hand. Om du är en känslosam person, glöm inte att plocka fram näsdukarna.

Se trailer efter hoppet:

I

 

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print