Nu sker det som alla datorspel-nördar väntat på, årets filmhändelse. Kolla trailern nedan, Warcraft får liv på den vita duken. Läs bara synopsis, låter det inte spännande?

Det fredliga riket Azeroth står på randen av ett krig och deras invånare hotas av skräckinjagande inkräktare; orker, som är på flykt från sin egen döende värld för att kolonisera en annan. När en portal mellan de två världarna öppnas måste en armé kämpa mot total ödeläggelse, och en annan för att undvika att utrotas. Och mitt i kriget, på varsin sida av slagfältet, kämpar två hjältar för sina familjer, sina folk och sina hem. Warcraft: The Beginning är en oförglömlig saga om två världar på väg att kollidera. Filmen är baserad på de berömda datorspelen med samma namn.

Kollar du in trailern nedan blir står det ännu klarare. Människor måste ena sig med orcher för att rädda världen. Men det är orcherna som söker hjälp, inte tvärtom. Låter inte det som en spännande twist? Jag har själv aldrig spelat World of Warcraft. Jag vågar inte fastna i sådana spel eftersom jag vet hur den världen uppslukat fantaster över hela jordklotet och hur älskade spelen är. Jag känner ändå igen spelen och stämningen i filmen. Känner du igen den? Fascinerande är det i vilket fall. Och det är snyggt, med lagom digitalt animerad känsla. Orcherna verkar dock rätt trevliga och sympatiska, vilket jag inte riktigt känner igen från någon fantasy eller något spel. Men jag har ju å andra sidan ännu inte sett filmen. Vad tror du?

 

 
sponsrat inlägg

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print