När man redan har alldeles för lite tid och drabbas av problem med server, teman, tillägg osv osv… Allt sånt där tekniskt alltså som man har att göra med om man gillar att blogga på egen plattform och göra allt själv… Ja, och om man ständigt har olika tekniska problem och inte riktigt tid att lösa skitet är det lätt att tappa suget. Oss emellan, jag avskyr teknik. Men nåja, jag ska inte klaga. För typ fem år sedan var bloggen Filmmedia rätt framgångsrik, sen har det gått upp och ner.

Ett av problemen som jag upptäckte tidigt är att det jag själv gillar att skriva om bara uppskattas av ett fåtal. Det som jag fann att den stora massan gillar att läsa är jag tämligen ointresserad av. Ett dilemma alltså. Hur fan gör man egentligen? Så genom åren har jag kämpat med att både hålla fansen nöjda och samtidigt med att försöka hitta min egen röst, en ton som jag själv tror på och som jag står för. Och det är inte lätt, inte när man är världens mest självkritiska människa och ständigt tycker att man borde kunna göra saker bättre…

Hur som helst, jag vet inte hur ofta jag kommer att kunna uppdatera den närmaste tiden. Förhoppningsvis blir det var eller varannan dag. Men please, om du gillar innehållet och det jag skriver om, fortsätt ha lite tålamod. Egentligen har jag många spännande idéer och många planer om hur bloggen skall utvecklas. Nu har jag löst de värsta problemen. Sajten kan ladda långsamt ibland pga servern, men annars skall det fungera att läsa, söka och utforska innehållet och hänga med. Men det här blir nog mitt sista försök att få upp bloggen igen och försöka locka tillbaka de största fansen som tröttnat. Så vi får se. Ett sista tappert försök blir det i allafall.

Kommentera gärna om vad du skulle vilja läsa på bloggen och vad du uppskattar mest med innehållet. Tack så länge.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print