Bloggen har gått på halvfart ett bra tag. Tyvärr. Det har flera orsaker. Framförallt handlar det om tekniska problem som jag ej har haft tid att ta hand om pga arbetsbelastning. Jag kan ju erkänna att jag i snitt har sovit betydligt mer under de två senaste månaderna jag gjort under de senaste fem åren. Nu försöker jag lösa vissa problem stegvis, se till att bloggen laddar snabbare, göra några ändringar. Och så försöker jag få tillbaka uppdaterandet. Det är lite tufft att hitta tillbaka till skrivglädjen när man tampas med teknikaliteter hela tiden. Men skam den som ger sig. … 😉

En annan sak är att jag fortfarande kämpar efter att hitta en bättre form på det jag gör och det bloggen ska innehålla. Hela bloggandet här under dessa år har hittills varit som att jobba med en experimentlåda. På gott och ont. Så du får jättegärna komma med förslag och synpunkter om vad just du vill att bloggen skall innehålla. Det skulle uppskattas mycket. Skriv här, skicka ett mejl eller skriv på Facebook, så som du önskar.

För övrigt kommer inte bloggen kunna nå sin forna storhetstid och flera uppdateringar per dag utan hjälp. Jag letar fortfarande efter skribenter som vill hjälpa lite. Inte mycket i ersättning, men gratis pressvisningar, recensionsex. på nya filmer, gå på någon festival gratis m.m. kan det bli frågan om. Så om du tycker att det skulle vara kul att skriva lite om film då och då så kan du höra av dig.

OBS: Om du inte är Facebook-fan, ta och gilla FilmMedia på Facebook. Då får du inte bara updates, utan jag publicerar även lite spännande saker från andra bloggar. Så det är ett tips.

Jag försöker återkomma med mera reflektioner om bloggen, film och tillvaron. Så småningom.

/David

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print