oj, det verkar som om Paranormal Activity 5 blir den sista i filmsviten. Känns det inte lite ledsamt? När den första filmen dök upp blev den en omedelbar succé och en riktig snackis. Paranormal Actvity fyllde ett tomrum alltsedan många år tidigare The Blair Witch Project och var verkligen efterlängtad. Den var gjord på mycket låg budget och hade den där dokumentära, amatörfilmade känslan som gjorde att filmen gav en direkt inverkan på åskådaren. Och därefter har man i uppföljarna försökt bevara det som gjorde den första filmen till en braksuccé. Och så blev det alltså hela fem filmer. Kolla in den snygga trailern nedan, jag tror att du precis som jag får den där känslan av mystik och ockultism. Visst blir man sugen på att se resten?! Jo, Paranormal Activity 5 kan bli en värdig avslutning på filmserien, tror du inte det?

Den sista filmen i PARANORMAL ACTIVITY-serien.
I det sista kapitlet, får du se aktiviteten för första gången.
Se den inte ensam…

Sponsrat inlägg

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print