Kultboken Pride and Prejudice and Zombies är på väg mot biografsalongerna. Jag blev lite förvånad när jag såg trailern här, för jag hade helt missat att filmen var på gång igen. Det var så att Natalie Portman ville göra filmen och försökte få den till stånd redan 2009 då den utannonserades. Hon hoppade av och projektet lades på is. Hon är fortfarande med på ett hörn och har credit som en av producenterna. resultatet av 6 år av slit, förhandlingar och en hel hög med inblandade människor som har ryckt i alla möjliga trådar och plånböcker kan du få en glimt av här nere, i trailern till Pride and Prejudice and Zombies. Jane Austen som Zombie-splatter-fest. Vad tycker du?

[youtube]2XTJElba5qA[/youtube]

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print