Lagom till Halloween, den 16:e oktober, kommer en av höstens absoluta höjdpunkter, Crimson Peak från mästerregissören Guillermo del Toro (Blade, Pans Labyrint). Det handlar om mystik, skräck och otroligt vackra bilder. Kolla själv trailern nedan och låt dig hänföras en smula. Att Crimson Peak är vacker är nog det minsta man kan säga och det första man lägger märke till. Färgerna är utsökta, scenografin är detaljerad och klänningarna är skapta av vintagetyger från sekelskiftet. Jo, det är en mycket omsorgsfullt gjord film. Guillermo del Toro omarbetade själv manuset 12 gånger för att få till det rätt och han menar att filmteamet var det bästa han jobbat med. Bland skådisarna får du se bland andra Mia Wasikowska (Alice i underlandet) och Tom Hiddleston (Loke i Thor-filmerna). Du har all anledning att förvänta dig en riktigt bra film, en mäktig, otäck saga, precis vad man behöver till Halloween!

Synopsis/handling:
När hennes hjärta blir stulet av en förförisk främling, sveps en ung kvinna bort till ett hus på ett berg av blodröd lera: en plats fylld med hemligheter som kommer att hemsöka henne för evigt. Mellan lust och mörker, mellan mystik och galenskap, ligger sanningen bakom Crimson Peak.

Sponsrat inlägg

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print