<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<!-- large leader -->
<ins class="adsbygoogle"
style="display:inline-block;width:970px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-2587394570417344"
data-ad-slot="1962071848"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Charlie Kaufman, aktuell med filmen Anomalisa, berättar bland annat om varför Hollywood och amerikansk mainstreamfilm är så trist idag. Det gjorde han framför publik för Indiewire på TIFF i samband med att filmen nyligen haft premiär i USA.  Kaufman har inte regisserat många filmer, bara ett fåtal. Däremot har skrivit manus en lång rad framgångsrika filmer och vunnit många priser för dom, bland annat Eternal Sunshine of a Spotless Mind, I huvudet på John Malkovich och Adaption. Han kan sin Hollywood. Särskilt du som är intresserad av film rent allmänt och av industrin har nog nöje av klippen nedan:

Kaufman om varför mainstremfilm är tråkig:

Om hur idén till filmen kom fram, som en ljudlek med bröderna Coen:

Om varför filmproject är trögstartade:

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print