Ja visst! En helt ny säsong av South Park är här! Det är nummer 19 i ordningen. Vad kommer den att innehålla? Vad kommer att hända? Kommer någon att dö? Kenny? Igen? Vad man gillar med South Park är  oförutsägbarheten, den grova humorn, samhällssatiren och det fantastiska karaktärsgalleriet med unika, helgalna karaktärer som egentligen är väldigt verkliga. South Park är en genial, underbar galen serie och därmed basta!

Nu ska du veta att jag letat trailers till säsong 19, scener och bilder från den nya serien. Men inte fanns något sånt. Varför inte? Jo, för varje avsnitt görs veckan innan den sänds! Men du kan kolla teasern här, en rätt så annorlunda sådan. Ger den en föraning om något som kommer att hända? Kanske det är en klurig gåta? Nåväl, på torsdag får du veta svaret på Comedy Central, för då är serien tillbaka. Äntligen!

Äntligen dags för premiär! Det blir en ny säsong av klassiska Southpark! Säsong 19 har Sverigepremiär den 17:e September 22:15 samma dag som det släpps i USA. Är övertygad att säsong 19 kommer bli minst lika rolig, galen och urflippad som tidigare säsonger. Spana in trailern för att se karaktärerna otecknade. Vem är din favorit?

Sponsrat inlägg

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print