Om du har hängt med på sistone ser du att jag försöker sparka igång bloggen igen efter det att den har gått på halvfart det senaste året. För några år sedan var det riktigt bra fart på bloggen, men p.g.a familj och jobb behövde jag prioritera bort den ett tag. Jag planerar nu att försöka få upp den igen och det innebär en hel del förändringar som att uppdatera utseendet och funktioner…. Så nu undrar jag om du vill hjälpa mig att få igång den igen.
Läs mer om du är intresserad:
Tyvärr tjänar man i princip ingenting på att driva en blogg om något som film, även om det på ytan ser ut att gå bra för den. Det finns därför just nu inga möjligheter att ge betalning i form av pengar. I alla fall inte just nu. Men det kan bli frågan om att gå på förhandsvisningar, få gratisbiljetter, promotionmaterial, filmer m.m. Exakt vad och hur mycket kan jag inte utlova. Det finns även fördelar för dig som har egen blogg och vill exponera den och få länkar. Om du har funderat över att starta en blogg men har inte kommit dig för hjälper jag dig gärna. Är du sugen på att skriva eller har frågor så tveka inte att kontakta mig. Gör det genom david@filmmedia.se

Även gästförfattare som vill gästblogga är välkomna att höra av sig. 🙂

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print