MISSION: IMPOSSIBLE är en otroligt framgångsrik franchaise och nu äntligen kommer den fjärde biofilmen, MISSION: IMPOSSIBLE – ROGUE NATION självklart med Tom Cruise i huvudrollen. Legendariska Brian De Palma tog kultserien med samma namn till bioduken. Sen har det varit lite upp och ned med uppföljarna, men du har alla skäl att vänta dig att Rouge Nation kan bli riktigt bra. Det är nämligen ingen mindre än Christopher McQuarrie som står för regin. Han skrev den otroligt älskade filmen De misstänkta och även bland andra The Tourist. Självklart har McQuarrie skrivit även denna film. Det bådar gott. Vi kan säkert vänta oss mycket smart action i bästa Mission Impossible-anda. Kollar du trailern nedan kan du se snuttar av massa härliga actionscener. När du väl får chans att se filmen kommer du även att kunna njuta av en massa suveräna skådespelare som Alec Baldwin, Rebecca Ferguson, Jeremy Renner och Zhang Jingchu. Njut av trailern och varför inte passa på att boka biljetten direkt genom länken i videon?

Synopsis:
Ethan och hans team står inför sitt svåraste uppdrag hittills: att utrota Syndikatet, en internationell kriminell och mycket rutinerad organisation vars mål är att förgöra IMF (Impossible Mission Force).

Sponsrat inlägg

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print