Det här är filmen du har gått och väntat på – Ted 2. Livet är inte lätt om man är en nallebjörn. Då måste man vara riktigt slängd i käften. Första filmen var en riktigt trevlig överraskning. Den var fräsch, lite udda och var mera vuxen än vad den gav sken av. Ted 2 följer första filmen i spåren. Samma humor, rapp handling och inte en trist minut. På många sajter får filmen också samma bra betyg som ettan och en hel del som skriver om filmen är lyriska och tycker till och med att tvåan är bättre. Med andra ord – om du sett ettan behöver du inte vara orolig, den här filmen verkar hålla samma klass. Om du inte sett ettan har du ännu större skäl att se tvåan, för det här är en riktigt frisk fläkt i biorepertoaren. Kolla på trailern nedan så kan jag nästan garantera att du inte blir besviken. Det är en snygg film, fartig och har en nalle med riktig attityd!

Handling:
Sedan vi sist mötte dem har John och Ted fortsatt leva drömlivet i Boston. Men nu är rollerna ombytta: John lever ungkarlsliv medan Ted knutit banden med Tami-Lynn, kvinnan i hans drömmar. Äktenskapet börjar snart knaka i fogarna och paret bestämmer sig för att skaffa ett barn för att rädda det. Planen stöter dock på patrull när myndigheterna konstaterar att Ted inte är en person, utan en ägodel, och därför inte har rätt att adoptera. Inte nog med det, han får också sparken från sitt butiksjobb och hans äktenskap annulleras.

Arg och nedslagen bestämmer sig Ted för att stämma staten, och ber sin bäste vän att hjälpa honom återvinna de rättigheter han förtjänar. De anlitar en ung, gräsrökande advokat vid namn Samantha L. Jackson och beger sig till rätten.

Sponsrat inlägg

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print