BIG HERO 6

Alla bilder ©Walt Disney

 

Äntligen en ny härlig tävling! Den här gången i samarbeta med Walt Disney som många gånger tidigare. Nu får du chansen att vinna den fantastiska BIG HERO 6 på Blu-Ray. 3 ex lottas ut. Allt du behöver göra är att svara på en kul filmfråga. Läs mer nedan: 

Svara på en kul fråga så är du med i lottningen. Hjälp oss även att gilla inlägget eller sprida det vidare på Facebook så får du även … min tacksamhet. Senast den 28:e juni vill jag ha din svar. Mejla det till david@filmmedia.se, posta på Facebook eller kommentera nedan, så som du vill. Om du skickar E-post så passa på att bifoga din

Fråga: Vilken är din favorit-film-robot och varför?

Lycka till!

Synopsis:

Med all den charm och humor publiken är van vid från Walt Disney Animation Studios, kommer nu Big Hero 6 – en actionfylld äventyrskomedi som introducerar Baymax, en kärleksfull personlig sjukvårdsrobot, som formar ett särskilt band med underbarnet Hiro Hamada. När en fruktansvärd händelse leder dem rakt in i en farlig plan som hotar hela San Fransokyo, måste Hiro vända sig till Baymax och hans vänner – adrenalinjunkien Go Go Tomago, den neurotiske Wasabi, kemigeniet Honey Lemon och serienörden Fred – och tillsammans bildar de en grupp ovanliga hjältar. Upplev Disneys Big Hero 6, fylld med häftig action och oförglömliga karaktärer – en fi lm hela familjen kommer tycka om!

BigHero6_BD_2D_se

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print