Den 26:e juni smäller det! Oj, det är ju bara några dagar kvar… till … premiären av Terminator Genisys! Nu har du naturligtvis många frågor: Hur löser de problemet med en åldrad Arnold Schwarzenegger? Och hur mycket kan man krångla till det med tidsresor och kan man egentligen göra en fortsättning? Och hur mycket våld och sex innehåller egentligen filmen?

Jo, man har tänkt på allt – i Terminator-världen kan faktiskt robotar åldras, hör och häpna! Det här är inte heller en riktig fortsättning utan handlar om en alternativ tidslinje, så jo, man kan krångla till berättelsen ännu mera. Oh på den sista frågan – se den fantastiska trailern så anar du hur cool filmen är.

Har du inte sett trailern, spana in den nedan. Även om du älskar de första två filmerna kan jag berätta för dig att den här kan vara riktigt bra. Klicka på trailern och få en skön åktur. Och du: Du kan till och med beställa biljetter direkt genom att klicka på länken i videon. Supersmart värre va?!

Synopsis:
“När John Connor, ledare för mänsklighetens motståndsrörelse, skickar Kyle Reese bakåt i tiden till 1984 för att skydda Sarah Connor och säkra framtiden, leder en rad oförutsedda händelser till att tidslinjen bryts upp. Plötsligt befinner sig Reese i en ny och främmande version av det förflutna, där han finner osannolika allierade, däribland “The Guardian”, farliga nya fiender och ett oväntat nytt uppdrag: att återställa framtiden.”

 

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print