Interstellar, filmen du har gått och väntat på att få äga på Blu-ray och DVD är äntligen här, på just dessa format! Christopher Nolan, mästerregissören bakom fantastiska filmer som Inception, The Dark Knight och The Prestige har gjort detta filosofiska rymdepos. 8,8 i betyg hos IMDB och hyllad av både kritiker och fans är det här en film som du absolut inte får missa. Som vanligt, som med alla andra av Nolans filmer är ju även den här dessutom så otroligt vacker att det bara finns ett enda sett, förutom bion så klart, att se och avnjuta den. På Blu-ray och helst på en riktigt stor och bra TV. Kolla själv in trailern nedan och fråga dig själv om inte den här filmen är just en sån där film som man måste äga helt själv i original och kunna vara stolt över att ha i hyllan? Jag gissar att du svarar det som är det rätta svaret och det jag tror att du kommer att svara. Avnjut nu den vackra trailern nedan och planera bums nästa livsviktiga inköp! 😀

Synopsis:
Nu finns äntligen Interstellar på Blu-ray™, DVD och digitalt! Christopher Nolans mästerverk Interstellar utspelar sig i en nära framtid när människorna förbrukat jordens tillgångar och därmed är dömda att gå under. En grupp forskare och upptäckare (bla Matthew McConaughey och Anne Hathaway) får det viktigaste uppdraget någonsin i mänsklighetens historia: att resa bortom vår egen galax för att utforska om vi har en framtid bland stjärnorna, bortanför vår egen jord. Kommer människorsläktet att utplånas eller kan vi överleva? Kika på trailern så får du se…

Interstellar väcker ju en massa frågor – vad skulle du göra om du visste att jorden gick under imorgon? Vem skulle du träffa? Vad skulle du ta med dig om du bara fick välja två saker?

 

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print